APK

Voor de keuring van uw auto kunt u uiteraard terecht bij onze BOVAG autogarage in Purmerend. De APK en het eventuele onderhoud wordt door onze gediplomeerde monteurs met de grootste zorg uitgevoerd. Moet uw auto gekeurd worden? Plan dan hier een afspraak bij ons in of bel naar 0299 – 64 56 25. Laat u een grote onderhoudsbeurt uitvoeren? Dan ontvangt u de APK gratis.

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een technische controle van de auto waarbij gekeken wordt naar verkeersveiligheid en milieu. Tijdens de APK let onze keurmeester op o.a. remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie.

apk1.jpeg

U kunt uw auto al tot twee maanden voor uw APK-vervaldatum laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt. Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is. 

Wij hanteren vriendelijke prijzen bij de kosten voor de APK én het onderhoud aan uw auto. Wij denken altijd met u mee om de kosten zo laag mogelijk te houden, zodat u altijd een veilige auto terugkrijgt. De keuring voeren wij uit voor alle merken, zowel benzine- als dieselauto’s.

Tijdens de APK en het eventuele onderhoud kunt u plaatsnemen in onze ruime koffiehoek, met heerlijke koffie en gratis WiFi. Uw voertuig is altijd dezelfde dag weer gereed.