Bandenservice

Uw banden wisselen van winter- naar zomerbanden (of andersom)? Voor een complete bandenwissel kunt u terecht bij Autobedrijf Ron Plomp in Purmerend. Is het tijd om uw banden te wisselen? Maak dan online een afspraak of neem contact met ons op.

Zomer- en winterbanden
​​​​​​De juiste banden op het goede moment kunnen van levensbelang zijn. Het profiel van een band zorgt namelijk voor grip en stabiliteit op de weg. Een zomerband heeft minder grip op nat en besneeuwd wegdek bij lage temperaturen. Met hogere temperaturen is uw remweg juist een stuk korter met zomerbanden. Voor het wisselen van uw banden gebruiken wij speciale apparatuur, zodat uw banden en velgen niet beschadigd raken.

banden1.jpeg

Aanschaffen van banden en velgen
Bent u op zoek naar nieuwe velgen? Vanuit de folder nieuwe velgen uitkiezen is vaak een lastige zaak. Staan ze onder uw auto én passen ze onder uw auto? Wij helpen u dan ook graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Ook voor nieuwe banden bent u bij ons op de juiste plek. Ons bandenassortiment bestaat uit een gevarieerd aanbod van topmerken. Kwaliteit en veiligheid spelen een belangrijke rol in het productaanbod. Meer weten? Neem contact met ons op.